Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

StuBru Select

Streams

Podcasts

Programmagids

Playlist

Shop

Doe Mee

StuBru

Luister Live

#Digitale Muziekstreams#faqda#Fien Germijns#Catch of the day#De Afrekening#Popnieuws#Podcasts

Home

Luister

Podcast

Thank you boomer

Bannerafbeelding voor fragment

Seizoen 1, Aflevering 17

Thank you, Arno

Met Thibault Christiaensen

00:00
00:00

21 dagen geleden

1 uur 24 min

Voor één keer zegt Thibault Christiaensen niet Thank you, boomer maar wel Thank you, Arno. In deze podcast praat hij met Bart Peeters, Jan Paternoster, Marc Decock en Zwangere Guy over le plus beau. Laat er geen twijfel over bestaan, Arno is tijdloos.

#16 — Is Björk echt zo tijdloos als Tijs Vanneste beweert?

Seizoen 1, Aflevering 16

IJsland is een bron van goeie muziek. Denk maar aan het werk van nationaal boegbeeld en groot artiest Björk. Wereldwijd verkocht ze al meer dan 150 miljoen platen, maar de echte Björk moet Thibault nog leren kennen. En superfan Tijs Vanneste is de geknipte persoon om daarbij te helpen!

18 oktober 2021

1 uur een min

#15 — Is Missy Elliott echt zo tijdloos als Danira Boukhriss beweert?

Seizoen 1, Aflevering 15

Missy Elliott is een boegbeeld binnen de hiphopwereld. Denk maar aan haar wereldhits als 'Work It' en 'Get Ur Freak On'. Eind jaren '90 en begin jaren '00 speelde ze een prominente rol binnen de muziekwereld, en dat leverde haar vier Grammy's op. Maar is ze dat nog steeds? Superfan Danira Boukhriss probeert Thibault te overtuigen van wel!

11 oktober 2021

56 min

#14 — Is Serge Gainsbourg echt zo tijdloos als Daan beweert?

Seizoen 1, Aflevering 14

Serge Gainsbourg was één van de bekendste zangers, dichters, componisten, acteurs en regisseurs. De man domineerde van de jaren '60 tot eind jaren '80 de Franse muziekscène en blijft een intrigerend figuur. Zeker voor Daan, die zijn liefde en bewondering voor zijn idool niet wegsteekt. Wat kan hij ons leren over Serge Gainsbourg?

4 oktober 2021

58 min

Alle afleveringen