Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

Home

Luister

Podcast

Hey paul

Bannerafbeelding voor fragment

Seizoen 1, Aflevering 2

2. De held

Met

00:00
00:00

3 maanden geleden

27 min

De vonk van McCartney-liefde kan op je overslaan. En als je al liefhebber bent, word je het nog meer. Samen met medefans (Adam Granduciel, Joost Zweegers, Johannes Genard, Vincent Byloo, Stijn Van de Voorde e.a.) schildert Michèle het portret van Paul als grootste muziekheld van onze tijd.

3. De fans

Seizoen 1, Aflevering 3

De zoektocht dendert onverminderd voort en leidt tot een bijzondere avond in een Italiaans restaurant. Michèle zoomt in op (creepy) fanschap met Koen Wauters en Charlotte de Witte en je leert welk mechaniekje ervoor zorgt dat je überhaupt fan kan worden.

20 maart 2022

34 min

4. Het nummer

Seizoen 1, Aflevering 4

Het nummer waar het om draait, Let It Be, ligt onder het vergrootglas waardoor je er allicht nooit meer op dezelfde manier naar zal luisteren. De volgende etappe van de queeste leidt – zo blijkt – naar het buitenland, maar Michèle trekt je eerst mee naar haar verleden in een kwetsbaar en persoonlijk gesprek.

20 maart 2022

39 min

5. Het antwoord

Seizoen 1, Aflevering 5

Je ontdekt of Paul Michèles vraag beantwoordt en de indrukwekkende 14-jarige Fien maakt haar opwachting. Je balanceert mee tussen Londen en Merelbeke, tussen wel of niet ontmoeten, tussen spanning en berusting. Terwijl muziek zich eens te meer toont als onmisbare levensader.

20 maart 2022

40 min

Alle afleveringen

Blijf op de hoogte

& wees als eerste bij voor tickets, meet and greets of gewoon de nieuwe podcasts.

Volg ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet