Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

StuBru Select

Streams

Podcasts

Programmagids

Playlist

Shop

Doe Mee

StuBru

Luister Live

#Digitale Muziekstreams#faqda#Fien Germijns#Catch of the day#De Afrekening#Popnieuws#Podcasts

Home

Luister

Podcast

Hey paul

Bannerafbeelding voor fragment

Seizoen 1, Aflevering 0

Trailer — Hey Paul

Met Michèle Cuvelier

00:00
00:00

2 maanden geleden

1 min

Wat gebeurt er in je lijf als je fan wordt? Wat maakt Paul McCartney de grootste muziekheld van onze tijd? Hoe dicht kan je geraken bij Sir Paul himself? En how do you let it be? De antwoorden ontdek je in Hey Paul waarin Michèle Cuvelier - radiomaakster bij Studio Brussel - Paul McCartney en zijn muziek vastpakt om te leren loslaten.

1. De vraag

Seizoen 1, Aflevering 1

Michèle zet haar eerste stappen richting Paul McCartney en botst op voicemails, twijfelende collega’s en een 50-jaar-oude brief van Macca. Ze neemt je mee terug naar de oerknal: het ontstaan van haar Beatle-fascinatie. En je ontdekt waarom ze per se de vraag ‘how do you let it be?’ wil stellen aan haar idool.

20 maart 2022

24 min

2. De held

Seizoen 1, Aflevering 2

De vonk van McCartney-liefde kan op je overslaan. En als je al liefhebber bent, word je het nog meer. Samen met medefans (Adam Granduciel, Joost Zweegers, Johannes Genard, Vincent Byloo, Stijn Van de Voorde e.a.) schildert Michèle het portret van Paul als grootste muziekheld van onze tijd.

20 maart 2022

27 min

3. De fans

Seizoen 1, Aflevering 3

De zoektocht dendert onverminderd voort en leidt tot een bijzondere avond in een Italiaans restaurant. Michèle zoomt in op (creepy) fanschap met Koen Wauters en Charlotte de Witte en je leert welk mechaniekje ervoor zorgt dat je überhaupt fan kan worden.

20 maart 2022

34 min

Alle afleveringen