Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien en thibault staan op

#eva de roo

#faqda

#de tijdloze

#popnieuws

#de afrekening

#de festivalzender

Word lid van onze WhatsApp-groep 'De eerste rij' en deel jouw festivalzomer

#festivals

do 25 mei — 2:00

De eerste rij, dat zijn wij. De hele festivalzomer lang. Is jouw filmrol een wandelend archief van festivalherinneringen? Dan zijn we naar jou op zoek om lid te worden van onze WhatsApp-community 'De eerste rij'.
WhatsApp

Welcome to my tent talk

Heb jij een selfie met Alex Turner op de festivalweide van Rock Werchter? Nam Billie Eilish jouw gsm vast op de mainstage van Pukkelpop? Smeet jij jezelf in de grootste moshpit van Graspop Metal Meeting met je gsm tussen je voortanden? Deel het in onze WhatsApp-groep en zo ook met de wereld. De hele zomer lang wisselen we daar samen de meest exclusieve, grappigste en meest rock-'n-roll beelden met elkaar uit vanop de beste festivals in ons land.

Maar er is meer: in onze WhatsApp-groep zorgen wij voor behind the scenes beelden met artiesten, spreken we af op de weide om samen naar concerten te gaan, delen we meningen over de show die we zagen én zorgen we ervoor dat jij af en toe een gesigneerd gadget kan winnen.

Sluit je aan

Zin om in de WhatsApp-community toe te reden? Dat kan. En dat kan heel makkelijk. Lees hieronder hoe je dat doet. Belangrijk: lees eerst even het reglement. De eerste regel kunnen we hier al verklappen: wees geen eikel.

Gebruiksvoorwaarden

  1. Lees het reglement.
  2. Lees het reglement nog eens.
  3. Druk via je mobiele telefoon op deze link.

Ik doe mee

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet