Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien germijns

#eva de roo

#faqda

#de tijdloze

#popnieuws

#de afrekening

#snowcase

#week van de belgische muziek

Wie is de Wekker? Raad mee en win gratis boodschappen van Rayon

#fien germijns

vr 9 sep. — 6:00

Elke weekdag om 7:30.
Wie is De Wekker?

Het leukste spel van de ochtend is terug! Luister vanaf volgende week opnieuw elke weekdag om 7:30 naar de ochtend en speel mee met 'Wie is de Wekker?'. Raad jij welke BV je wakker fluistert? Dan win je gratis boodschappen van Rayon, de Belgische online supermarkt. 

Hoe deelnemen? 

Denk jij het antwoord te weten op de vraag 'Wie is de Wekker?',  stuur dan "wekker" en je telefoonnummer in de StuBru-app. Wie weet bellen we jou wel op en mag je live een gokje wagen! 

Wat kan je winnen? 

Geen Wekker zonder een zotte prijs. Deze keer maak je kans op gratis boodschappen van Rayon, de Belgische online supermarkt. En dat niet zomaar: hoe langer de Wekker niet geraden wordt, hoe meer budget je wint voor die boodschappen. 

Elke dag maak je kans op een voucher van Rayon ter waarde van 250 euro. Wordt de Wekker niet geraden? Dan spelen we de volgende dag voor 250 euro extra. Zo doen we voort totdat de BV achter de Wekker onthuld wordt.

Stel je voor: een aantal dagen, weken of zelfs maanden (!) niet moeten aanschuiven aan de kassa van je supermarkt. Geen spijt hebben over die extra zak chips of reep chocola die eigenlijk niet in je budget past. Niet sleuren met veel te zware boodschappentassen die je dacht te kunnen dragen. Het enige dat jij daarvoor moet doen, is het juiste antwoord geven op dé vraag: 'Wie is de Wekker?'. 

Rayon

Rayon is een Belgische online supermarkt. Het aanbod focust op producten van dichtbij, rechtstreeks van de leverancier. Je vindt er zowel verse voeding als alle producten die je in het huishouden nodig hebt. Vandaag besteld, morgen bij jou thuisbezorgd. "Klinkt goed", denk je nu? Speel vanaf volgende week mee met 'Wie is de Wekker?' en sleep jouw gratis boodschappen in de wacht.

Lees vooraleer je deelneemt ook nog even het wedstrijdreglement

Rayon

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet