Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien germijns

#eva de roo

#faqda

#popnieuws

#de afrekening

#de tijdloze

#snowcase

Oscar and the Wolf scoort met ‘Warrior’ in De Afrekening

#de afrekening

za 24 sep. — 11:00

Hét lijflied voor iedereen die een schouderklopje kan gebruiken.
Oscar and the Wolf op Pukkelpop

'Warrior' scoort

Dat niet enkel de Rode Duivels zullen scoren tijdens het WK is duidelijk: de reacties op ‘Warrior’, de nieuwe single van Oscar and the Wolf en ook meteen het WK anthem, zijn enorm lovend. Ook zijn binnenkomst in De Afrekening bewijst nog maar eens de omvang van het enthousiasme: ‘Warrior’ komt meteen binnen op nummer 7.

Max Colombie kwam zijn nieuwe single voorstellen bij Fien Germijns, met enorm veel berichtjes in de StuBru-app tot gevolg. Luisteraar Saartje vond het prachtig: “Zo ongelofelijk mooi! Zo blij om je terug te zien doen wat je zo geweldig doet… Je fans ontroeren en gelukkig maken,” stuurde ze in de app. Ook voor Delphine was het herkenbaar: “Thanks Oscar and the Wolf! ❤️ Ik sukkel zelf met angstaanvallen, zelfs op de wei van Pukkelpop! Maar toen jij op het podium stond, stond ik zen tussen de mensen op de wei! Your music made me feel calm and happy, thank you.”

Een vraag die bij iedereen naar boven kwam na zijn break: hoe is het nu écht met Oscar and the Wolf? Gelukkig gaat het beter: “Ik ben weer in een happy place. Ik heb veel angsten en paniek gehad en ja, soms komt dat terug. Maar, de pauze heeft geholpen.” De tijd die hij voor zichzelf nam in de zomer, zorgde ervoor dat hij even op zichzelf kon focussen: “Ik heb even op mezelf therapie gevolgd. Praten helpt echt. Leren voelen dat wat je voelt oké is.” Het volledige interview met Max Colombie kan je hier beluisteren.

Podium verroert niet

De top 3 in De Afrekening houdt voor de tweede week op rij stand. The Haunted Youth neemt voor de derde keer plaats op de troon en ook Rammstein is met ‘Dicke Titten’ nog steeds heel populair. Dat jullie het meeschreeuwen met Glints op de festivalweides nog niet vergeten zijn, is ook heel duidelijk. ‘Roma’ staat ook deze week op nummer 3.

The Haunted Youth
Rammstein
Glints

Dit is een ‘Noodgeval’

Ondanks het einde van de festivalzomer blijft de populariteit van Goldband stijgen. Deze zomer werden ze door heel Vlaanderen ontdekt en meteen geliefd. ‘Noodgeval’ stijgt van de 25ste naar de 18de plaats. Ook ‘Psycho’ staat nog steeds in De Afrekening.

 

Bekijk De hele Afrekening hier

 

Stem hier voor De Afrekening

Goldband

Goldband

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet