Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien germijns

#eva de roo

#faqda

#popnieuws

#de afrekening

#de tijdloze

#snowcase

Dit was Bus Belgica in Oudenaarde

#bus belgica

ma 15 aug. — 5:00

Waterskiën en wakeboarden aan The Outsider: wie komt proberen?
Bus Belgica in Oudenaarde

Studio Brussel trekt de deuren van de studio in Brussel achter zich dicht en kruipt achter het stuur van Bus Belgica. De hele zomer lang houden we halt op de beste festivals en events. Volgende halte: Oudenaarde.

The Outsider in Oudenaarde is de perfecte stop bij deze warme temperaturen. Waterskiën en wakeboarden: wie gaat er zich aan wagen? Stuur eens een berichtje in de app om de presentatoren uit te dagen! 

Apero met Aaron Blommaert

Aaron Blommaert komt langs op Bus Belgica. Hij kiest voor een virgin mojito als aperodrankje, want hij is met de auto: “Ik heb daarnet iets meegemaakt met mijn auto. Ik ben per ongeluk in de gracht gereden. Gelukkig hebben wat omstaanders mij kunnen helpen, want anders was ik hier niet geraakt.” Gelukkig heeft hij het gehaald, want hij heeft een paar toffe zomerplaten meegebracht.

Hij heeft al een drukke zomer achter de rug, maar toch mist er nog iets in zijn planning: een festival. “In de zomer werk ik veel en komen er leuke dingen op mijn pad. Maar volgend jaar moet ik echt eens naar een festival gaan. Ik merk dat ik iets mis," vertelt hij aan Pien.

Aaron Blommaert
Aaron Blommaert

Aaron Blommaert is grote fan van Harry Styles: “Ik was echt de eerste die verliefd was op Harry Styles. Al sinds One Direction ben ik fan van hem. In het Sportpaleis stond ik tussen alle gillende meisjes.” Zijn favoriete zomerplaat is er dan ook eentje van Harry's nieuwe album 'Harry's House': "Het nummer 'Daydreaming' is zo underrated. Meer mensen zouden dat moeten leren kennen." 

Dit zijn de favoriete zomerplaten van Aaron Blommaert

Michael Jackson - The Way You Make Me Feel
S10 & Bazart - Onderweg
Måneskin - Supermodel
Harry Styles - Daydreaming
Electric Light Orchestra - Mr. Blue Sky

Apero met K1D

Rapper K1D bracht ondanks de regen het zonnetje mee naar Oudenaarde met zijn platen. Erg verse platen nog wel: "Steve Lacey's 'Bad Habit' is vijf dagen oud, maar geen typische hiphopsong. Dat in combinatie met zijn engelachtige stem: hemels."

K1D

K1D

Verder brengt hij ook nog muziek van zijn queen mee: "Beyonce heeft altijd goeie muziek gemaakt. Haar nieuwe plaat is ook weer anders, dat ze haar sound blijft veranderen, is gedurfd." Hij doet ook nog even een oproep op de radio: "Kendrick Lamar zoekt blijkbaar nog een voorprogramma in België. Ik bied mij aan als kandidaat, ik doe het gratis."

Dit zijn de favoriete zomerplaten van K1D

 • Steve Lacy - Bad Habit
 • Beyonce - Break My Soul
 • Kendrick Lamar - Silent Hill
 • Drake feat. 21 Savage - Jimmy Cooks
 • Kate Bush - Running Up That Hill

Apero met Milo Meskens

Augustus is al halfweg, maar het hoogtepunt van Milo Meskens’ zomer moet nog komen. Op zondag 21 augustus opent hij de mainstage van Pukkelpop. Ondanks de gezonde zenuwen, stapt hij op Bus Belgica voor een drankje en bijhorende platen: “Ik ben eigenlijk niet zo’n apero drinker, ik heb liever een degustief. Misschien een idee voor volgend jaar?”

Milo Meskens en Pien Lefranc

Milo Meskens en Pien Lefranc

De zomerplaylist van Milo Meskens zit vol goeie platen. Milow staat hoog op zijn lijst met favorieten: “Ik vertrek binnenkort samen met Milow op tour. Ik verzorg het voorprogramma, én speel gitaar in zijn band. Voor mij de perfecte combinatie: ik hou van spelen en maak graag liedjes alleen.”

 • Jimi Hendrix - Voodoo Child
 • Sam Fender - Seventeen Going Under
 • Milow - One Of It
 • J.J. Cale - Magnolia
 • Bruce Springsteen - Dancing In The Dark
 • Pearl Jam - Porch

Hoe kan je luisteren?

Via FM radio of DAB+. Alle nieuwe radio’s zijn DAB+-radio’s, en ook de meeste recente auto’s hebben DAB+.
Via de StuBru-app. Download 'm hier en volg overal waar je maar wil.
Via Studio Brussel op DAB+.
Via de livestream.

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet