Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien germijns

#eva de roo

#faqda

#popnieuws

#de afrekening

#de tijdloze

#snowcase

M.I.K.E. Push zorgde voor een zwoele zomeravond op Cirque Magique: "Het publiek absorbeerde de muziek volledig. Ik heb écht mijn eigen ding kunnen doen."

#de festivalzender

ma 15 aug. — 13:26

De magie was even voelbaar als de warmte.
Cirque Magique

Cirque Magique heeft een geslaagde editie achter de rug. Dit weekend lokte het festival 5000 mensen naar de weide in Bossuit. De magie was sterk voelbaar en de warme temperaturen uiteraard ook.

Cirque Magique
Cirque Magique
Cirque Magique

Muziek volledig absorberen

Namen als Nico Morano, Bjarki en Yves Deruyter zorgden voor een dance-weekend om u tegen te zeggen. Ook M.I.K.E. Push zette het circus in vuur en vlam: “Cirque Magique is echt een festival waar je je ding volledig kan doen. Ik ben van mijn normale sets afgestapt om te draaiden wat ik voelde op dat moment.”

Vooral dit jaar voelt hij dat mensen er met volle teugen van genieten: “Het valt mij op dat mensen deze zomer de muziek echt volledig absorberen. Je voelt de knaldrang. Iedereen geniet en gaat total loss.” Ook de jeugd is tegenwoordig grote fan van Bonzai en de classics van The Greatest Switch: “De jeugd is helemaal mee. Er komen 18-jarigen naar me toe om een handtekening op de platen van hun vader te laten zetten. Fantastisch dat zij ook zo genieten van dit genre.”

"Zwoele zomeravond"

De temperatuur dit weekend ging door het dak. M.I.K.E. Push vertelt dat dat ’s avonds op Cirque Magique zorgde voor een zwoele sfeer: “Ik moest om 21u draaien toen de zon al weg was. Het werd een vrij zwoele zomeravond. Maar als je eenmaal aan het dansen en genieten was, merkte je daar niet veel meer van.” Hij kijkt met een goed gevoel terug op dit weekend: “Zoals altijd was Cirque Magique weer mega hard de moeite. Het was mijn derde keer daar en ik word het nooit beu.”

Intense zomer

M.I.K.E. Push heeft er deze zomer al zeventien sets opzitten.: “Sommige weekends heb ik zelfs drie festivals op één dag gedraaid. Ik was wat bang dat het te veel zou worden, maar ik heb daar uiteindelijk zo hard van genoten.”

Deze zomer staan er nog vijf events op de planning, dan gaat hij een maand terug naar zijn gezin in New York om wat uit te rusten. De zomer afsluiten doet hij met een hoogtepunt: “Op 29 augustus sluit ik in de Charlatan in Gent mijn zomer af. Ik draai daar van opening tot sluit. Het wordt een intense afsluiter.”

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet