Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien en thibault staan op

#eva de roo

#faqda

#de tijdloze

#popnieuws

#de afrekening

#de festivalzender

Maak kennis met de 5 nieuwe gasten van Flowjob

#Flowjob

zo 16 feb. — 3:41

Woensdag 19 februari de eerste aflevering!
Flo Windey

Op woensdag 19 februari is de tweede reeks van Flowjob er! Daarin neemt Flo geen blad voor de mond en praat met bekende en onbekende gesprekspartners vrijuit over hun seksleven.

Flowjob

Iedereen heeft namelijk onzekerheden en vragen, maar ook ervaringen: goede én slechte. In de tweede reeks gaat Flo opnieuw op zoek naar antwoorden. De eerste reeks van Flowjob werd intussen 740 000 keer bekeken op het YouTube-kanaal van StuBru en op VRT NU. 

Vragenlijst

In Flowjob brengt Flo meningen, ervaringen en anekdotes van iedereen samen. Met een anonieme vragenlijst van 20 vragen peilde ze begin januari naar jullie ervaringen. Maar liefst 24 591 mensen vulden de online vragenlijst in. De antwoorden op de vragenlijst zijn verwerkt in de nieuwe afleveringen. De vragenlijst werd opgesteld in samenspraak met WAT WAT en Sensoa.

5 x nieuw

Woensdag 19 februari - om 16:00 stipt - is het zover: de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Benieuwd naar de centrale gasten? We stellen ze in primeur aan je voor.

Nathan Bouts - 21 jaar

Nathan acteert in de populaire jongerenserie wtFOCK. Naast acteur is hij ook actief als muzikant. In Flowjob beantwoordt hij open en bloot alle vragen die Flo op hem afvuurt.

Senne Misplon - 21 jaar

Senne is een transman en gaf een inkijk in zijn transitie in het tv-programma M/V/X (Eén). Hij is woordvoerder van de vzw Wel Jong, Niet Hetero. In Flowjob vertelt hij eerlijk aan Flo welke invloed zijn transitie heeft gehad op zijn intimiteit.

Christina De Witte - 23 jaar

Christina is onder de naam Chrostin bekend als illustratrice en cartooniste voor onder meer het magazine Flair. Ze bracht het boek 'Sommige meisjes houden niet van roze' uit, een survivalgids voor jongeren in de puberteit. In Flowjob praat ze sans gêne over haar eigen seksleven.

Harry Van Noten - 20 jaar

Harry noemt zich in het nachtleven Alexander Mcqueer. Hij is niet aangetrokken tot vrouwen, maar wel tot mannen en alles in het spectrum daartussen. Harry praat in Flowjob over hoe hij op seksueel vlak heeft geëxperimenteerd, maar deelt ook waarom hij nog maagd is.

Katrin Swartenbroux - 33

Katrin is journaliste voor de krant De Morgen. Op Twitter deelt ze als @FakePlasticRuby haar kritische, maar ook humoristische blik op de wereld. Katrin kampte in het verleden met een depressie en spreekt eerlijk over de impact daarvan op haar seksleven in Flowjob.

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet