Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien germijns

#eva de roo

#faqda

#de tijdloze

#popnieuws

#de afrekening

#snowcase

#week van de belgische muziek

Liam Gallagher: "Ik zie een reünie van Oasis zeker zitten, de fans verdienen het"

#music

di 23 aug. — 3:47

Is er een wonder in 't verschiet?
Liam Gallagher

Komt Oasis ooit terug bij elkaar? Het is dé vraag die al jaren op iedere fan z'n lippen brandt. De broers Gallagher hebben de afgelopen jaren al een aantal keer gehint dat ze een comeback wel zien zitten. En in een recent interview met Q Magazine laat Liam Gallagher weten dat z'n koffer klaarstaat om opnieuw op tournee te gaan.

Liam

Liam

Voor de fans

 

"I  believe Oasis will sail again and it'll be glorious. If it's really about the fans, Noel, let's do it - because they want it. One Year. Tour for a year. We'd smash it. My bags are still packed from my last  tour, so I'm ready." Met die letterlijke woorden tegen Q Magazine zet Liam Gallagher de deur voor een reünie op een kier. In de rest van het interview is hij echter niet altijd even vriendelijk voor z'n broer Noel. Zo wijdt hij de de vriendschap van z'n broer en Gorillaz-frontman Damon Albarn aan het huis van 17 miljoen pond waar z'n broer in woont. 

 

Of de reünie er al dan niet echt zit aan te komen blijft natuurlijk een vraagteken maar er is toch alweer een sprankeltje hoop. Vorige maand teasede Liam ook al naar mooi muzikaal nieuws via zijn officiële Twitter-pagina. Fingers crossed!

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet