Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien en thibault staan op

#eva de roo

#de afrekening

#popnieuws

#faqda

#de tijdloze

#snowcase

Kids With Buns, Ramkot en The Haunted Youth zijn De Nieuwe Lichting van Studio Brussel 2021

#De Nieuwe Lichting

do 28 jan. — 1:46

De stemmen zijn geteld.
winnaars

Meer dan 850 bands schreven zich dit jaar in en na een ijzig spannende finale kennen we eindelijk de drie winnaars. We stellen je voor aan De Nieuwe Lichting van Studio Brussel 2021: Kids With Buns, Ramkot en The Haunted Youth!

Kids With Buns 

Sint-Niklaas, waar ze steeds de grootste moeten hebben en waar ze soms ook de grootste hebben: de grootste markt bijvoorbeeld... en de grootste talenten. Want we weten het nu al: Kids With Buns is een naam die we nog veel gaan horen. Marie en Amber lijken geschoold in de indiesound die ons al tokkelend naar een heerlijk dromenland leidt. Jullie waren méér dan overtuigd van het unieke en diepe stemgeluid van Marie.

Hun eerste reactie op het goeie nieuws? Die zag er zo uit!

Ramkot

We hebben even naar de VRT taalllijn gebeld, en neen 'Ramkot' is nog niet opgenomen in de Dikke Van Dale. Maar nu ze zichzelf winnaars van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel 2021 mogen noemen, komt daar waarschijnlijk snel verandering in. De Gentenaars vielen de finale binnen met een song die bouwt op een coole groove, maar nooit verveelt door de onverwachte tempowissellingen. Verwacht het onverwachte, zou een concurrerende krant schrijven, wij houden het bij: dansen maar!

Hun eerste reactie op het goeie nieuws? Die zag er zo uit! 

The Haunted Youth

De grote Chinese filosofen hebben het over 'Wei Wu Wei': handelen door niet te handelen, want soms is niks doen veel beter dan wél iets doen. Of The Haunted Youth zich verdiept hebben in het Taoïsme, betwijfelen we, maar ze weten als geen ander dat je soms weinig nodig hebt om een topnummer te maken. We maken dan ook een diepe buiging voor de heerlijke sfeer en het riedeltje dat niet meer uit het hoofd te krijgen is.

Zijn eerste reactie op het goeie nieuws? Die zag er zo uit!

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet