Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien en thibault staan op

#eva de roo

#de afrekening

#popnieuws

#faqda

#de tijdloze

#snowcase

Kan iedereen zingen? — Ontdek het in onze nieuwe podcast 'Alors On Chante'

#podcast

vr 13 nov. — 11:38

Zangtalent of niet?
FENNE

We willen het allemaal wel, maar er zijn weinig mensen gezegend met écht zangtalent. Is zingen iets wat je kan leren? Of word je met een engelenstem geboren? Oefen alvast je toonladders, want in 'Alors On Chante' zoeken we het voor je uit.

Kenneth Berth gaat op zoek naar het antwoord op de vraag: 'Kan iedereen zingen?' Heel veel artiesten en ervaringsdeskundigen komen aan het woord. Van Sam Bettens tot Christoff, van Franky De Smet-Van Damme en Astrid Stockman tot Jasper Steverlinck, Rare Akuma en Noémie Wolfs. Kenneth gaat ook zelf zanglessen volgen om te onderzoeken of zingen iets voor hem is. Alors on chante!

Aflevering 1  Kan iedereen zingen?

Kan iedereen zingen en wat heb je ervoor nodig? Kenneth praat met verschillende bekende zangers en zangeressen om daarachter te komen. Hoe bekend ook, iedereen is onzeker over zijn stem.

Aflevering 2 — Wat is zingen?

Hoe je lichaam gemaakt is, dat bepaald heel hard hoe goed je kan zingen. Wat is zingen precies? Kenneth gaat op zangles om dat te weten te komen.

Aflevering 3 — Welk genre past bij jou?

Hoe is het om te rappen? Of heavy metal en het Vlaamse levenslied te zingen? Hoe gaat het eraan toe in een opera opera of in een koor? En waarom kies je daarvoor? Sommige genres kan je makkelijker zingen dan andere. En dat ligt ook aan wie je bent.

Aflevering 4 — Hoe is het om te zingen voor publiek?

Zingen in de douche kan iedereen, maar kan iedereen zingen voor een publiek op een concert? En hoe voelt het? Kenneth geeft voor de allereerste keer ooit een optreden voor publiek, hij zingt live op de radio.

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet