Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien en thibault staan op

#eva de roo

#de afrekening

#popnieuws

#faqda

#de tijdloze

#snowcase

Het is gebeurd: Linkin Park op één in De Afrekening met ‘Lost’

#de afrekening

za 18 mrt. — 11:55

Wat een eerbetoon.
Linkin Park

Het hing al enkele weken in de lucht, maar nu is het eindelijk zover: 'Lost' van Linkin Park neemt de fakkel over van Metallica. Qua eerbetoon aan de overleden frontman Chester Bennington kan dat tellen. Bovendien zakt 'Lux Æterna' weg naar de derde plaats want dEUS doet haasje-over met hun '1989'.

Bekijk de volledige Afrekening

Lost

Eindelijk kunnen we het mopje maken: geen 'Lost', maar wel 'Winst' voor Linkin Park in De Afrekening! In sneltempo (5 weken) klom het post-mortem nummer van de rockband naar de hoogste positie. Jullie stemden massaal en brengen zo wondermooi hulde aan Chester Bennington.

dEUS speelde net 4 avonden op rij de AB plat en wordt daarvoor beloond met een zilveren medaille. De nieuwste langspeler 'How To Replace It' valt dus duidelijk in de smaak. Metallica moet na enkele weken koppositie genoegen nemen met brons voor 'Lux Æterna'. We zien James Hetfield en co ongetwijfeld snel terug met een nieuw goudhaantje.

Deze week noteren we slechts 1 nieuwkomer in De Afrekening: 'Sculptures of anything goes' van Arctic Monkeys komt aan het venster kloppen met een bescheiden intrede op plaats 40.

De Nieuwe Lichting

Onze 3 winnaars van De Nieuwe Lichting blijven het goed doen. 'Grilcrush' van Mayorga komt deze week vlotjes de top 10 binnen. 'Jack's Tendency' van Jack Vamp & The Castle of Creep springt van 20 naar 16 en 'White Rose' van Isaac Roux staat op plaats 19. Sterk bezig!

Wil jij deze jonge talenten -of andere iets oudere talenten- volgende week hoger zien staan?

Stem dan hier voor De Afrekening!

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet