Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien en thibault staan op

#eva de roo

#de afrekening

#popnieuws

#faqda

#de tijdloze

#snowcase

Girlbands boven in De Afrekening met compleet vrouwelijk podium

#de afrekening

vr 15 sep. — 7:54

The Beaches staan een week langer op 1 met 'Blame Brett'. We noteren een ongezien vrouwelijk podium want boygenius en The Last Dinner Party vervolledigen de top 3.
The Beaches

Blame Brett

Wie is die Brett eigenlijk? Volgens onze bronnen zou frontzangeres Jordan Miller verwijzen naar Brett Emmons van de rockband The Glorious Sons. Maar kies gerust je eigen Brett. Hoe dan ook, 'Blame Brett' van The Beaches blijft een week langer op 1 in De Afrekening. Sinds deze week kwam ook hun album 'Blame My Ex' uit.

Opvallend: we noteren een podium vol girlbands deze week. Na The Beaches staat boygenius op 2 en The Last Dinner Party op 3. Een concept dat duidelijk aanpreekt.

Måneskin

Måneskin stijgt hard (van 22 naar 7): ze zijn momenteel op tour waar fans al héél luid meeschreeuwen met hun nieuwste single en waar ze ook niet vies zijn van een cover. Zo zongen ze een stukje van 'Formidable' van Stromae.

Verder wordt de comeback van The Rolling Stones duidelijk gesmaakt: een sterke binnenkomer op plaats 21 met 'Angry'. Ook Olivia Rodrigo en Kids With Buns starten hun queeste naar de koppositie. 

Stem nu

Wil je verandering zien in De Afrekening? Stem dan op jouw favorieten via onderstaande knop. Je kan er ook meteen de volledige lijst bekijken.

Stem hier voor De Afrekening

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet