Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien en thibault staan op

#eva de roo

#de afrekening

#popnieuws

#faqda

#de tijdloze

#snowcase

Fred again.. in Paleis 12: "Wat een wilde reis, wat een zalig zweetfeest."

#michèle cuvelier

zo 17 sep. — 9:53

Fred again.. stond op zaterdag 16 september 2023 in Paleis 12, en de gelukkigen die een ticket wisten te bemachtigen, zullen er nog lang over napraten. Het beloofde één van de show van het jaar te worden, en dat werd het ook. Michèle Cuvelier was erbij en vat de avond voor je samen. (Foto's door Theo Batterham)
Fred again..

Wilde reis

"Ik weet dat het kan gaan tegensteken, altijd die superlatieven voor Fred again... Maar ik kan niet anders dan er weer mee gooien. Wat een show. Wat een wilde reis. Wat een zalig zweetfeest met alle vaste Fred ingrediënten, maar dan in vijfdubbele dosis: vuile bangers, sad bangers, tedere pianostukken, zijn sympathieke zelve, hij die als Mozes door het publiek waadt, meezingmomenten, kippenvel, maniakaal springen, mashups en vettige junglebeats, " schrijft Michèle.

Fred again..
Fred again..

Big ass arena versie

"Geen copy paste van Rock Werchter of de AB! Hij geeft het ons deze keer in een big ass arena versie met een spectaculair lichtplan en nóg meer extase en nóg meer gevoel en nóg meer zweet," aldus Michèle. "Wij zingen wel nog even verder van 'Baby, then you put your loooving arms around me. ❤️"

Fred again..

Fred again..

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet