Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien germijns

#eva de roo

#faqda

#de tijdloze

#popnieuws

#de afrekening

#snowcase

#week van de belgische muziek

De Twintig van Glints: Radiohead, Kendrick Lamar, Pink Floyd en meer

#de twintig

ma 17 feb. — 7:00

Het Belgisch hiphoptalent kiest de platen van zijn leven.
Glints

10 weken kiest een twintiger 20 platen op Studio Brussel. Zondag tussen 10:00 en 12:00 krijg je bij Bram Willems 20 persoonlijke favorieten die het leven van die twintiger bepaald hebben. Dit zijn De Twintig van Glints.

Glints

Jan Maarschalk Lemmens, Glints voor de muziekvrienden. Een jonge Antwerpse Brithopper die zonder debuutplaat mocht debuteren op Rock Werchter. Herbeluister De Twintig van Glints hier. Of check zijn playlist hieronder.

Sigur Ròs — Svefn-g-englar

Dat is heel lang mijn medicijn tegen katers geweest. Ik ging op de grond zitten in de douche en luisterde integraal naar 'Ágætis byrjun'. Dat album hielp mij er atlijd door. Gewoon de kater eruit stomen met Sigur Ròs.

The Streets — Turn The Page

The Streets zijn extreem belangrijk geweest voor mij. Toen ik voor het eerst ‘Original Pirate Material’ hoorde, heeft dat enorm veel veranderd voor mij. De manier waarop er over heel dagdagelijkse dingen gerapt werd. Ineens was hiphop iets dat ik ook kon doen.

Nick Cave & The Bad Seeds — Push The Sky Away

Nick Cave is een van de favoriete artiesten van mijn vader. Maar ik ben zelf ook grote fan. Als er een ‘dad rock concert’ in ons land is van Nick Cave, Bob Dylan of Bruce Springsteen, dan probeer ik met mijn vader te gaan. Normaal ga ik niet graag naar het Sportpaleis omdat het wat onpersoonlijk kan overkomen. Maar Nick Cave zijn concert daar was een van de beste concerten die ik ooit heb gezien.

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet