Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien germijns

#eva de roo

#faqda

#popnieuws

#de afrekening

#de tijdloze

#snowcase

De eerste editie van HEAR HEAR! smaakte naar meer voor Thibault Christiaensen: “Volgend jaar opnieuw alstublieft! Dezelfde line-up, dezelfde setting en dezelfde Limburgse gezelligheid.”

#de festivalzender

ma 15 aug. — 14:58

De tijdloze line-up loste de verwachtingen in.
HEAR HEAR Liam Gallagher
© Jokko

Of deze festivalzomer de beloofde zomer van de vrijheid werd? Daar bestaat ondertussen geen twijfel meer over. Ook de eerste editie van HEAR HEAR! heeft daar voor gezorgd. De organisatoren van Pukkelpop stampten een nieuw festival uit de grond om ook een oudere doelgroep een goede tijd te bezorgen op de wei in Kiewit. De combinatie van Liam Gallagher, Pixies en Editors op de affiche was veelbelovend.

Ideale toevoeging aan het Belgisch festivallandschap

Volgens Thibault Christiaensen heeft het festival de hoge verwachtingen ingelost: “HEAR HEAR! was echt de moeite. De line-up was fantastisch. Ik heb al het vocht uit mijn lichaam gezweet, gedanst en gezongen.” Een dag na het festival, klinkt hij een beetje hees: “Mijn stem is weg en ik ben helemaal stijf. Dat is hét bewijs dat het echt goed was.”

Hij vindt HEAR HEAR! een goede toevoeging aan het festivallandschap in België: “De gemiddelde leeftijd lag net iets boven de 20. Het was een iets ouder publiek dan Pukkelpop. Ik ben blij dat dit soort festival ook een plekje krijgt hier.”

Pixies
© Jokko
Pixies
© Jokko
Liam Gallagher
© Jokko
Editors
© Jokko
Balthazar
© Jokko
Wolf Alice
© Jokko
SONS
© Jokko

Liam Gallagher

Thibault is grote fan van Liam Gallagher en hij was dus heel blij om hem eens in België te kunnen zien: “Zijn concert was mijn absolute hoogtepunt. Ik heb écht alles gegeven.” Op het einde gooide Liam zijn blokfluit in het publiek en Thibault heeft die kunnen vangen: “Ik ben daar zo blij mee. Hij krijgt een mooi plekje op mijn schouw.”

Thibault Christiaensen blokfluit Liam Gallagher

Thibault Christiaensen blokfluit Liam Gallagher

Tweede editie?

Als het aan Thibault ligt, staat hij volgend jaar weer een weekje voor Pukkelpop op de wei van Kiewit. Hij hoopt op een tweede editie: “Volgend jaar opnieuw alstublieft! Dezelfde line-up, dezelfde setting, dezelfde Limburgse gezelligheid maar graag 5 graden frisser.”

HEAR HEAR
© Jokko
HEAR HEAR
© Jokko
HEAR HEAR
© Jokko

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet