Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#Bus Belgica

#faqda

#De Festivalzender

#Popnieuws

Coldplay draagt 'I love Stromae'-shirt van StuBru in Koning Boudewijnstadion: "One of our biggest heroes in the world."

za 6 aug. — 7:30

De liefde is groot.
Michèle Cuvelier

Coldplay staat 4 keer in het Koning Boudewijnstadion met hun 'Music of the Spheres'-tournee en de band is heel blij om in Brussel te zijn. Vooral ook omdat een van hun grootste helden er woont: Stromae. En die liefde wilden ze duidelijk laten zien.

I love Stromae

Nog niet zo lang geleden liet Chris Martin aan Michèle Cuvelier weten dat hij heel graag een Stromae-museum zou willen bezoeken in Brussel. De beelden kan je hieronder terugzien. Nu, een museum fiksen is ons nog niet gelukt. Maar we hadden wel een ander geschenk mee voor de band. Vier gepersonaliseerde 'I love Stromae'-shirts, speciaal gemaakt voor Coldplay. Michèle gaf de t-shirts af tijdens een exclusief interview met de band, net voor hun optreden, en hun reacties spraken boekdelen: "Dat is gewoon fantastisch."

"Ik ga dat dragen."

Met open mond zat Chris Martin te kijken naar het shirt waarna hij meteen een belofte maakte: "Ik ga dat t-shirt straks dragen op het podium." De frontman van Coldplay is een man van zijn woord want wat gebeurde er die avond in het Koning Boudewijnstadion? Juist ja, Christ Martin trok het shirt aan met mooie woorden voor Stromae (en Michèle): "Ik ga wisselen van t-shirt voor een van onze grootste helden ter wereld. Dit is voor Paul, dit is voor Stromae. Je maakt geweldige muziek. We houden van je."

Ballonnen

En het concert zelf? Eén groot spektakelstuk. Laat de beelden niet zien aan je kinderen, want je betaalt je het volgende verjaardagsfeest blauw aan ballonnen. Coldplay palmde het uitverkochte Koning Boudewijnstadion in vanaf seconde 1: 50.000 blije gezichten waren het bewijs. Bekijk de foto's hieronder:

Coldplay
Coldplay
Coldplay
Coldplay
Coldplay
Coldplay
Coldplay

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

VRTNU wordt VRTMAX

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet