Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien en thibault staan op

#eva de roo

#de afrekening

#popnieuws

#faqda

#de tijdloze

#snowcase

Bijzonder wedstrijdreglement — De Festivalzender

ma 22 mei — 4:00

Luister naar Studio Brussel en win je festivalticket. De eerste rij, dat zijn wij!
De eerste rij, dat zijn wij!

Bijzonder wedstrijdreglement voor de wedstrijddag rond Pukkelpop in het thema van De Festivalzender. Voor deze wedstrijd is het algemeen wedstrijdreglement van toepassing en zijn deze extra regels van toepassing. 

1. Algemeen

Studio Brussel organiseert een wedstrijd waarbij deelnemers kans maken op een duo-dagticket voor Pukkelpop. De wedstrijd loopt op maandag 14 augustus. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en televisieomroeporganisatie (VRT) NV van publiek recht met maatschappelijke zetel te 1043 Brussel, A. Reyerslaan 52, ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder het nummer 0 244 142 664.

2. Deelnemingsvoorwaarden

2.1. Iedereen kan deelnemen aan de actie, uitgezonderd werknemers van VRT en zelfstandige medewerkers betrokken bij het programma, én hun gezinsleden en familieleden tot de tweede graad.

2.2. Minderjarigen mogen enkel deelnemen als zij hiervoor de toestemming hebben gekregen van hun ouder of voogd. VRT gaat ervan uit dat dergelijke toestemming werd verkregen, maar behoudt zich het recht voor dit te checken indien de deelnemer zou winnen. Indien blijkt dat dergelijke toestemming niet werd verkregen, dan verliest de deelnemer zijn recht op de prijs.

2.3. Luisteraars kunnen zoveel deelnemen als ze willen, met de voorwaarde dat ze maximaal één prijs kunnen winnen tijdens de volledige wedstrijddag. 

3. Wedstrijdmechanisme

3.1.  Op maandag 14 augustus worden tussen 07:00 en 18:00 tickets voor Pukkelpop weggegeven op Studio Brussel. Elk uur kunnen luisteraars een dagticket voor zichzelf en een +1 winnen. 

3.2.  Om kans te maken op een ticket moet de luisteraar 'Pukkelpop' sturen via de Studio Brussel-app wanneer het op de radio wordt opgeroepen. 

3.3.  Een medewerker van Studio Brussel belt willekeurig deelnemers op. Als een deelnemer opneemt, wint die dagticket voor zichzelf en een +1 voor het festival. Niet alle deelnemers worden on air opgebeld, dit kan ook achter de schermen gebeuren door een lid van de redactie. 

3.4.  Het aantal tickets dat wordt weggegeven is altijd minimum één en verschilt naargelang beschikbaarheid. Er worden zoveel winnaars aangeduid als er beschikbare tickets voorhanden zijn.

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet