Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien en thibault staan op

#eva de roo

#faqda

#de tijdloze

#popnieuws

#de afrekening

#de festivalzender

Bijzonder wedstrijdreglement — De Festivalzender

ma 22 mei — 4:00

Luister naar Studio Brussel en win je festivalticket. De eerste rij, dat zijn wij!
De eerste rij, dat zijn wij!

Bijzonder wedstrijdreglement voor de wedstrijddag in het thema van De Festivalzender. Voor deze wedstrijd is het algemeen wedstrijdreglement van toepassing en zijn deze extra regels van toepassing. 

1. Algemeen

Studio Brussel organiseert een wedstrijd waarbij deelnemers kans maken op festivaltickets. De wedstrijd loopt op vrijdag 26 mei van 06:00 tot 18:00. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Vlaamse Radio en televisieomroeporganisatie (VRT) NV van publiek recht met maatschappelijke zetel te 1043 Brussel, A. Reyerslaan 52, ingeschreven in het rechtspersonenregister Brussel onder het nummer 0 244 142 664.

2. Deelnemingsvoorwaarden

2.1. Iedereen kan deelnemen aan de actie, uitgezonderd werknemers van VRT en zelfstandige medewerkers betrokken bij het programma, én hun gezinsleden en familieleden tot de tweede graad.

2.2. Minderjarigen mogen enkel deelnemen als zij hiervoor de toestemming hebben gekregen van hun ouder of voogd. VRT gaat ervan uit dat dergelijke toestemming werd verkregen, maar behoudt zich het recht voor dit te checken indien de deelnemer zou winnen. Indien blijkt dat dergelijke toestemming niet werd verkregen, dan verliest de deelnemer zijn recht op de prijs.

2.3. Luisteraars kunnen zoveel deelnemen als ze willen, met de voorwaarde dat ze maximaal één prijs kunnen winnen tijdens de volledige wedstrijddag. 

3. Wedstrijdmechanisme

3.1.  Op vrijdag 26 mei worden tussen 06:00 en 17:00 meer dan 1,000 festivaltickets weggegeven op Studio Brussel. Dat gebeurt per muzieknummer dat in die tijdspanne op Studio Brussel gedraaid wordt. De presentatoren kondigen bij de start van het nummer telkens aan om welke artiest het gaat en op welk festival (datum en locatie) die te horen zal zijn. Voor dat festival kan de luisteraar één duo-dagticket winnen.

3.2.  Om kans te maken op een ticket moet de luisteraar op het aangekondigd moment de naam van het festival waarop de artiest in kwestie zal optreden, sturen via de Studio Brussel-app.

3.3.  Een medewerker van Studio Brussel belt willekeurig deelnemers op. Als een deelnemer opneemt, moet hij/zij/die een vraag beantwoorden. Als die vraag juist beantwoord wordt, wint de deelnemer een ticket voor het desbetreffende festival. Niet alle deelnemers worden on air opgebeld, dit kan ook achter de schermen gebeuren door een lid van de redactie. 

3.4.  Het aantal tickets dat per festival wordt weggegeven is altijd minimum één en verschilt naargelang beschikbaarheid. Er worden zoveel winnaars aangeduid als er beschikbare tickets voorhanden zijn.

4. Bijkomend wedstrijdmechanisme voor finalespel 

4.1. Op vrijdag 26 mei wordt tussen 17:00 en 18:00 een bijkomend finalespel gespeeld. Twee finalisten strijden dan om 'Het Gouden Festivalbandje'.

4.2. De prijs 'Het Gouden Festivalbandje' houdt in dat de winnaar een ticket krijgt voor elk festival waar eerder die dag tickets voor werden weggegeven op Studio Brussel. 

4.3. We spelen 3 rondes met telkens een muzikale rebus – de eerste luisteraar die de juiste oplossing doorstuurt in de app van Studio Brussel wint die ronde. De winnaars van deze rondes worden opgebeld door een lid van de redactie. Indien de telefoon na 6 x overgaan niet wordt opgenomen, wordt er gebeld naar het volgende nummer op de lijst. Er worden geen berichten ingesproken op een antwoordapparaat of voicemailsysteem. De redactie blijft de lijst aflopen tot de telefoon opgenomen wordt door 1 winnaar.

Vlak voor 18:00 spelen twee finalisten een finalespel. De kandidaten moeten luisteren naar een mix van 25 artiesten die op de festivalkalender staan. Daarna geven ze één na één een naam van een artiest die ze herkend hebben. De persoon met de meeste juiste antwoorden, wint. In het geval van een ex aequo, wordt er een schiftingsvraag gesteld.

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet