Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien en thibault staan op

#eva de roo

#faqda

#de tijdloze

#popnieuws

#de afrekening

#de festivalzender

Beluister 5 voor je playlist — Een royaal traktaat en muziek uit een conservenblik

#5 voor je playlist

vr 26 mei — 9:45

Heb je 5 minuten? In onze podcast '5 voor je playlist' zet Rik De Bruycker deze week 5 nieuwe nummers in je playlist. Dé nummers waarvan je nog niet wist dat je ze nodig had.
Royal Blood, Lana Del Rey

5 voor je playlist — vrijdag 26 mei 2023

Van Royal Blood tot Lana Del Rey, The Hickey Underworld, Beyoncé feat. Kendrick Lamar en d4vd. Rik De Bruycker heeft 5 nieuwe nummers voor je klaarstaan. Coely vertelt waarom ze in je playlist thuishoren. Luister nu naar een nieuwe aflevering van 5 voor je playlist via VRT MAX:

Luister nu

1. 'Mountains At Midnight' van Royal Blood

De nieuwe single heet 'Mountains At Midnight'. Het lijkt of ze de energie alle vorige albums in één nummer hebben gepropt. En alle communicatie rond die nieuwe muziek komt trouwens net op tijd want vanaf volgende week hebben ze hun handen vol met gitaren en drumstokken. Want dan beginnen de kerels aan een Europese tour!

2. 'Say Yes To Heaven' van Lana Del Rey

10 jaar, zolang heeft de zangeres getwijfeld over het uitbrengen van deze 'Say Yes To Heaven!'. Lana Del Rey nam het nummer al op in 2012 en na ruim 10 jaar nam ze eindelijk de moedige beslissing om de fans te gunnen wat er te gunnen was. 


 

3. 'Living On Big Foot' van The Hickey Underworld

Na lange stilte, een paar langspeelfilms, passages bij Borokov Borokov en een project genaamd Arabnormal, hebben de kameraden elkaar weer gevonden. Maar verwacht geen dansjes in een vriendschapskring: The Hickey Underworld gaat nog steeds met de voeten vooruit. Al is die autotune nieuw, aan een experiment meer of minder is nog niemand gestorven.


 


 

4. 'America Has A Problem' van Beyoncé feat. Kendrick Lamar

Amerika heeft een probleem, maar Kendrick Lamar en Beyoncé zijn daar sowieso geen deel van. Want Queen B en King Kenny gaan samen voor een royale traktaat met deze nieuwe versie van 'America Has A problem'. Resultaat: een kroonjuweeltje met soms scherpe randen. Want king Kenny neemt opnieuw geen blad voor z'n mond.

Echt insane! Hun stemmen passen telkens zo goed samen. Dit is een van de coolste duo's die een feature hebben. Ooit.

— Coely

5. 'The Bridge' van D4VD

Er is weer iets aan het doorbreken op TikTok, kids. D4VD, heet hij. Hij is 18 jaar oud en staat staat op het punt één van de doorbraken van 2023 te worden. En met die zaligmakende zilte stem van hem, lijkt dat nog niet eens zo gek.


 


 

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet