Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Shop

Doe mee

#fien en thibault staan op

#eva de roo

#de afrekening

#popnieuws

#faqda

#de tijdloze

#snowcase

5 voor je playlist — Glibberige hitjes, blije bangers en een creepy kinderkoor

#5 voor je playlist

vr 9 jun. — 9:45

Heb je 5 minuten? In onze podcast '5 voor je playlist' zet Michèle Cuvelier deze week 5 nieuwe nummers in je playlist. Dé nummers waarvan je nog niet wist dat je ze nodig had.
Mayorga, Yungblud

Van Yungblud tot Fisher & AATIG, Mayorga, Gala Dragot en Romy. Michèle Cuvelier heeft 5 nieuwe nummers voor je klaarstaan. Luister nu naar een nieuwe aflevering van 5 voor je playlist via VRT MAX:

Luister nu

1. 'Lowlife' van Yungblud

De luidste roeper uit de UK is terug en even eerlijk als altijd. Dit is een anthem over vervreemding. Yungblud wou op een bepaald moment zijn huis niet meer uit en na dagenlang alleen en anoniem mottige tv te kijken in zijn bed heeft hij dit nummer gemaakt. Alleen is hij zeker niet want hij trekt een creepy kinderkoortje op het refrein.

2. 'All I Wanna Do' van Mayorga

Mayorga stoomt zich gaar voor de festivalzomer (met big old Rock Werchter op de planning!) en heeft een zwoele, broeierige zomertrack klaar. Een puntgaaf nummer waarmee de meiden bewijzen hoezeer ze het kroontje van De Nieuwe Lichting 2023 waard zijn. 

3. 'Take It Off' van Fisher & AATIG

De Australische koning van de glibberige hitjes strikes again. Het ruikt naar Ibiza en is uiteraard vunzig - maar da’s hoe de muziek nu eenmaal uit de Fisherfabriek komt rollen. Te spotten in dj-sets op je feesten en partijen deze zomer.

4. 'Dry Kitchen' van Gala Dragot

Welkom in het universum van Gala, waarin je een ook echo van Billie Eilish kan bespeuren. Gala Dragot kan je kennen van de preselecties van Eurosong in ons land. Een interessante jonge griet met een bezwerende stem die inspiratie haalt uit allerlei hoeken van de industrie en one to watch.

5. 'Loveher' van Romy

Van de droevige stem bij the xx naar maakster van blije bangers. Wat een heerlijk traject van Romy. Ze wilde met dit nummer een positief, trots queer liefdeslied maken. Uitstekend om glimlachend op te dansen in de zomerzon. En met een indrukwekkend kwaliteitslabel want geproducet door Fred Again.. 

Meer zoals dit...

Proficiat

Je bereikte de onderkant van deze pagina.

Volg ons op
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet